Home Evenementen Retteketekno V
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
  • STARTApr 11th - 11:00pm

  • ENDApr 12th - 6:00am

  • VENUEPodium Duycker

  • TICKET PRICEGratis entree

retteketekno

Retteketekno V

Voor de vijfde editie wilden we een special- act neer te zetten en dat is gelukt! We hebben namelijk niemand minder dan 25eme Dimension, die kwalitatief al jaren tot de top van franse Tekno behoort. Voor sommigen is dit misschien een wat onbekende naam, maar de echte kenners onder jullie weten, dat ze een relaxte diepe mentaltek set te wachten staat. Hij komt helemaal vanuit Nice hier op te treden, wees dus op tijd en mis zijn twee uur durende liveset niet.

Onze zuiderburen zijn dit keer vertegenwoordigd en goed ook. We hebben namelijk Paapie bereid gevonden om naar Hoofddorp af te reizen, om een meer dan plezant teknosetske neer te zetten.

Retteketekno zou natuurlijk geen Retteketekno meer zijn, als we geen oog en oor meer zouden hebben voor het talent van eigen bodem. Zoals altijd kun je weer een hoop nieuwe namen verwachten Zo hebben we Chris AA, Jan PLXT, TekNick ,Damian LSD, -3.03 LSD. Ook resident Nektar zal zich laten gelden door de avond op gepaste wijze af te sluiten. Ook oude bekenden zoals bijvoorbeeld Eize, maar ook Innercore en2R1 zijn deze editie er weer bij.

De sets in area 1 worden dit keer wederom ondersteund door FUBAR, en LSD soundsystem. De visuals effects worden door Numtek en Cinetek verzorgd. DeOFF-CORES zullen het laagfrequente gebied van area twee voor hun rekening nemen.

Om het feest voor zoveel mogelijk feestgangers toegankelijk te houden, is de entree zoals altijd helemaal gratis.

 

Gegevens

Begin:
11 april 2015H:00
Einde:
12 april 2015H:00
Kosten:
Gratis entree
Website:
http://tinyurl.com/retteketekno

Uitgaansgelegenheid

Podium Duycker
Raadhuisplein 5
Hoofddorp, 2132 TZ
Telefoon
023-5623310
Website:
www.duycker.nl